ZAGLAVILA SE Doktor vadio studentu iz uva bubicu za polaganje ispita

Prof. dr Dušan Milisavljević objavio je na svom tviter profilu da je jednom studentu u Nišu iz uva izvadio bubicu, nakon što je ovaj položio ispit.

ZAGLAVILA SE Doktor vadio studentu iz uva bubicu za polaganje ispita

"Upravo sa vadio iz uva bubicu za polaganje ispita. Juče je položio, ali nije mogao da je izvadi pa došao. Nije on prevario profesora, već sebe", glasio je tvit koji je postavio prof. dr Milisavljević.  

Nekadašnji predsednik Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu, ali i otorinolaringolog iz KC Niš objašnjava za "Blic" da je u subotu zbog ovog studenta bio u moralnoj dilemi. 

"Kao profesor na fakultetu bio sam spreman da ga odmah prijavim. Međutim, kao doktor ne smem da otkrivam indentitet pacijenta", kaže dr Milisavljević. 

Student se doktoru obratio odmah nakon što je položio ispit. Priznao je šta je uradio, ali doktoru nije želeo da kaže na kom fakultetu studira.

"Da se ne bi videla i štrčila, bubicu je duboko gurnuo u uvo. Ona je upala dublje u kanal, preko bubne opne. Na taj način mu se i oštetio ušni kanal", objašnjava dr Milisavljević.

Kada je izvadio bubicu, doktor ju je odmah bacio u kantu za đubre. Student je tada malo burnije odreagovao, jer je bubicu iznajmio za 2.500 dinara i morao je da je vrati.

"Ovo je samo pokazatelj pada morala u društvu. Da nam ništa nije sveto. Ovaj student nije prevario sve nas, sveć svoju budućnost", zaključuje dr Milisavljević.

Izvor: Blic

Objavljeno: 12.10.2014.