Nastavlja se saga u Visokoj poslovnoj školi, Tomići zadali nov udarac

Novopostavljeni v.d. direktor Visoke poslovne škole, Patrik Drid, danas je ponovo fizički sprečen da uđe u svoju kancelariju.

Nastavlja se saga u Visokoj poslovnoj školi, Tomići zadali nov udarac

Naime, Drid je već jednom napadnut u ovoj školi i to 27. aprila, prilikom prvog pokušaja preuzimanja funkcije v.d. direktora ove škole, koja mu je dodeljena odlukom Vlade Vojvodine.

On je zatim uz asistenciju policije u petak, 6. maja u prepodnevnim časovima došao u ovu školu, gde je bez velikih problema ušao u direktorsku kancelariju, jer uprava škole tada nije bila na radnim mestima. Međutim, kako saznajemo, on tada nije pronašao zvaničan pečat škole, koji je, sumnjaju izvori portala 021.rs, prethodno namerno sklonjen sa svog uobičajenog mesta.

Saga se nastavila i danas, tačnije jutros oko 8 časova, kada je novopostavljeni v.d. direktor došao na svoje novo radno mesto. Zatekao je obijenu bravu, otvorenu kancelariju u kojoj se nalazio bračni par Dragica i Radovan Tomić, zajedno sa još desetak članova Saveta škole, saznaje 021.

"Novi direktor jutros uopšte nije mogao da uđe u kancelariju. Tomići su sa svojim saradnicima obili bravu, Drida fizički sprečili da obavlja svoju funkciju i rekli mu da dođe sa policijom i sa overenim i potpisanim ovlašćenjem iz suda, a vrlo dobro znaju da su mu sklonili pečat škole bez kojeg ne može to ovlašćenje da pribavi", objasnio je izvor.

Kako nezvanično saznajemo, Patrik Drid će sutra ujutru ponovo uz asistenciju policije pokušati da zauzme radno mesto v.d. direktora Visoke poslovne škole.

Podsetimo, bračni par Radovan i Dragica Tomić vlada Visokom poslovnom školom i smenjuje se na najvišim funkcijama već punih 16 godina. Protiv njih je do sada podneto više od 40 prekršajnih prijava.

APV je Tužilaštvu podneo i krivičnu prijavu oktobra 2015. godine, ali ona do dana današnjeg nije procesuirana.

Izvor: Portal 021

Datum objavljivanja: 9.5.2016.